La Clinique Athénienne (Κλινική Αισθητικής και Laser)

Laser

Αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη DEKA

Στην κλινική λέιζερ “La Clinique Athénienne”, πραγματοποιείται αποτρίχωση με λέιζερ με το μοντέλο Motus AX της Deka Lasers. H Deka Lasers είναι μία ιταλική εταιρεία κατασκευής ιατρικών μηχανημάτων λέιζερ, η οποία είναι η κορυφαία στην Ευρώπη. H DEKA ITALY έχει τον μόνο ανώδυνο αλεξανδρίτη, για αποτελεσματική αποτρίχωση χωρίς πόνο. Είναι το πιο αποτελεσματικό λέιζερ αποτρίχωσης για όλους τους φωτότυπους, επιτρέποντας την αποτρίχωση όλον τον χρόνο!

Το Motus AX της Deka Lasers με τεχνολογία moveo προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε όλους τους φωτότυπους, όχι μόνο για γυναίκες αλλά και για άνδρες που αναζητούν πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική αποτρίχωση. Η ανώδυνη αποτελεσματικότητα αυτού του λείζερ αλεξανδρίτη εξασφαλίζεται από την ψυχόμενη κεφαλή Moveo. Η χρήση της moveo στην αποτρίχωση του προσώπου είναι η πιο αποτελεσματική και δεν αναζωπυρώνει το χνούδι αλλά το εξαφανίζει.

Ακόμη, οι επαναλαμβανόμενες διελεύσεις του λέιζερ πραγματοποιούνται σε παλμούς χαμηλής ισχύος, οι οποίοι προκαλούν σταδιακή θέρμανση αποφεύγοντας τον πόνο και τις παρενέργειες. Ταυτόχρονα, με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται και ενέργεια, κάνοντας το πιο φιλικό προς το περιβάλλον σε σύγκριση με άλλα μηχανήματα. Τέλος, το λέιζερ αυτό έχει μεγάλη ταχύτητα και μεγάλη αποτελεσματικότητα στην αποτρίχωση, αφού χρειάζονται μερικές μόνο συνεδρίες για να υποχωρήσει η επανεμφάνιση τριχών.

Θεραπείες προσώπου

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μία βασική αισθητική θεραπεία για το πρόσωπό, καθώς απομακρύνει ρύπους, νεκρά κύτταρα και σμήγμα, επιτρέποντας έτσι στο δέρμα να αναπνέει και να λειτουργεί καλύτερα. Ολοκληρώνοντας τη θεραπεία, θα δείτε το δέρμα σας να λάμπει από καθαρότητα και υγεία. Ο καθαρισμός προσώπου είναι μία αισθητική θεραπεία με πολλά στάδια που έχει σκοπό την αποσυμφόρηση του δέρματος από τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και το περίσσιο σμήγμα που φράσσουν τους πόρους. Ο βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητος και κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία, αφού η οξυγόνωση της επιδερμίδας είναι βασική προϋπόθεση για την υγεία του δέρματος σας!
Χρόνος 90’
Στάδια
• Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα ή τζελ (αναλόγως τον τύπο δέρματος) για αφαίρεση του μέικ-απ και απομάκρυνση των ρύπων της ατμόσφαιρας, και στη συνέχεια εφαρμογή ειδικής λοσιόν για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος.
• Απολέπιση με συσκευή σπάτουλας (scrubber) υπερήχων ή προϊόν peeling ανάλογα με τον τύπο του δέρματος για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.
• Χρήση ατμού για περίπου 10-15 λεπτά για να μαλακώσει το δέρμα και να ανοίξουν οι πόροι, έτσι να είναι ώστε ευκολότερη διάνοιξη των πόρων.
• Εξαγωγή σμήγματος: Στο στάδιο αυτό, αφαιρούνται μαύρα στίγματα, κυστούλες και κέγχρια (εγκλωβισμένο σμήγμα) από όλο το πρόσωπο και τα αυτιά. Στα ακνεϊκά δέρματα με ενεργή φλεγμονή, δεν πραγματοποιούνται διανοίξεις στις βλάβες της ακμής, παρά μόνο περιμετρικά αυτών, για να μην επεκταθεί η φλεγμονή.
• Υψίσυχνα ρεύματα για να απολυμάνουμε την περιοχή μετα την εξαγωγή σμήγματος για να αποφύγουμε την πιθανότητα μόλυνσης και να καυτηριάσουμε σπυράκια ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ακμής.
• Εφαρμογή καταπραϋντικής μάσκας που βοηθάει το δέρμα να καλμάρει και να ενυδατωθεί. Η μάσκα παραμένει πάνω στο πρόσωπο για περίπου 15 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα συστατικά της.

Μετά τη θεραπεία τι πρέπει να προσέξω;
• Αποφύγετε τη χρήση μέικ-απ για λίγες ημέρες.
• Ακουμπάμε το πρόσωπο μας πάντα με καθαρά χέρια.
• Χρησιμοποιείτε καθαρές πετσέτες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια, καθώς στα χρησιμοποιημένα λευκά είδη υπάρχουν πολλά μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.
• Αποφύγετε για ένα 48ωρο οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει έντονη εφίδρωση (π.χ. γυμναστική). Ο ιδρώτας είναι όξινος και περιέχει τοξίνες που μπορεί να εισχωρήσουν στους ανοιχτούς-καθαρούς πόρους με αποτέλεσμα την επιμόλυνσή τους και την εμφάνιση ακμής.
• Αποφύγετε την έντονη έκθεση στον ήλιο. Χρησιμοποιούμε πάντα αντηλιακή προστασία για αποφυγή έντονης ευαισθησίας δέρματος.
(Μπορεί να συνδυαστεί με δερμοαπόξεση με διαμάντι)

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Είναι μια θεραπεία καθαρισμού και ανανέωσης προσώπου με την βοήθεια κεφαλών διαμαντιού, δηλαδή είναι μια μέθοδος μηχανικής απολέπισης που μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε διαφορά ελαττώματα που υπάρχουν στο πρόσωπο όπως: θαμπό κουρασμένο δέρμα, πανάδες, μέλασμα, φωτογήρανση, λιπαρότητα, λεπτές γραμμές γύρω από ματιά και στόμα, ακμή, ουλές ακμής. Αλλά και να δώσει μια νεότερη και υγιέστερή εμφάνιση στο δέρμα. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι ενδείκνυται σε όλους τους τύπους δέρματος και κυρίως αφορά τα πολύ ευαίσθητα αντιδραστικά δέρματα.
(Μπορεί να συνδυαστεί με βαθύ καθαρισμό προσώπου)

Χρόνος 45’
Στάδια

• Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα ή τζελ (αναλόγως τον τύπο δέρματος) για αφαίρεση του μέικ-απ και απομάκρυνση των ρύπων της ατμόσφαιρας, και στη συνέχεια εφαρμογή ειδικής λοσιόν για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος.
• Μηχανική απολέπιση με την ειδική συσκευή που επιτυγχάνει την απομάκρυνση επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος χωρίς ίχνος τραυματισμού παρασύροντας ταυτόχρονα ρύπους και σμήγμα.
• Εφαρμογή μάσκας αναλόγως τις ανάγκες του δέρματος όπως ενυδατική, καταπραϋντική, βιταμίνες, η άργιλο κατά της λιπαρότητας.
• Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα ή τζελ (αναλόγως τον τύπο δέρματος) για αφαίρεση του μέικ-απ και απομάκρυνση των ρύπων της ατμόσφαιρας, και στη συνέχεια εφαρμογή ειδικής λοσιόν για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος.
• Απολέπιση με συσκευή σπάτουλας (scrubber) υπερήχων ή προϊόν peeling ανάλογα με τον τύπο του δέρματος για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

Μετά τη θεραπεία τι θα πρέπει να προσέξω;
Δεν χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις πάρα μόνο αποφυγή μακιγιάζ και χρήση αντηλιακής προστασίας!!

Dermapen μεσοθεραπεία

Είναι μια θεραπεία που μας βοηθάει στη μείωση σημαδιών από ακμή, την ανανέωση του δέρματος, τη λείανση των ρυτίδων, τη λάμψη και τη μείωση πανάδων και κηλίδων!!
Το Dermapen είναι ένα σύγχρονο μηχάνημα σε μορφή στυλό με 12-16 μικροβελόνες στην κεφαλή του που εισχωρούν στο δέρμα σε βάθος 0,25 –3 χιλιοστά και ταχύτητα με σκοπό να «τραυματιστεί» το δέρμα ελεγχόμενα! Ενθαρρύνοντας τον οργανισμό να παράγει αυξημένες ποσότητες κολλαγόνου στις περιοχές που εφαρμόζεται και να έχουμε ανάπλαση της επιδερμίδας και του χορίου με την ταυτόχρονη διοχέτευση δραστικών συστατικών, δηλαδή: (meso cocktails, αντιρυτιδικός ορός με fillers: (π.χ. υαλουρονικό, κολλαγόνο, λευκαντικός, βιταμίνες, κτλ.) πάντα αναλόγως με τον στόχο που έχουμε βάλει! Ουσιαστικά, είναι μια μη επεμβατική μέθοδος μεσοθεραπείας, η οποία μέσω της ενισχυμένης αυτής απορρόφησης υαλουρονικού οξέος, και άλλων ενεργών μεσοθεραυπετικων ουσιών, μας δίνει ανάπλαση της επιδερμίδας, αντιμετώπιση ουλών και διάφορες δυσχρωμίες δέρματος αλλά και την εξαφάνιση ταυτόχρονα των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου!!!
Χρόνος 60’
Στάδια

• Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα ή τζελ (αναλόγως τον τύπο δέρματος) για αφαίρεση του μέικ-απ και απομάκρυνση των ρύπων της ατμόσφαιρας, και στη συνέχεια εφαρμογή μιας ήπια αντισηπτικής λοσιόν.
• Μετά από εξέταση της κατάστασης και των αναγκών του δέρματός σας, εφαρμόζουμε το κατάλληλο meso cocktail για μέγιστη αποτελεσματικότητα.
• Ακολουθεί η εφαρμογή του dermapen στο πρόσωπο που στόχος είναι να προκληθεί μία ήπια ερυθρότητα στην περιοχή και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν αρκετά περάσματα από τα ίδια σημεία.
• Εφαρμογή μάσκας καταπραϋντικής με δροσιστικές και αναπλαστικές ιδιότητες για να ηρεμήσει γρηγορά το δέρμα!
• Εφαρμογή ενυδατικής ή ρυθμιστικής, αντισηπτικής κρέμας με επουλωτικές ιδιότητες (αναλόγως τον τύπο δέρματος), ορός με βιταμίνες και πεπτίδια για τη βαθύτερη ενυδάτωση του δέρματος και αντιηλιακή προστασία.

Μετά τη θεραπεία τι θα πρέπει να προσέξω;
Μετά το Dermapen μείνετε μακριά από τον ήλιο τις πρώτες ημέρες. Αν χρειαστεί να εκτεθείτε στον ήλιο, τότε προστατέψτε το δέρμα σας με αντηλιακό υψηλού δείκτη προστασίας. Αποφύγετε τις πρώτες ημέρες να χρησιμοποιήσετε καλλυντικά με ενεργά συστατικά όπως α-υδροξυοξέα, ρετινόλη και άλλους παρόμοιους δραστικούς παράγοντες. Το δέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο μετά τη θεραπεία και τέτοια προϊόντα μπορεί να το ερεθίσουν περισσότερο.
Αν εμφανίσετε έντονη ερυθρότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αντιοξειδωτικό serum που έχει επουλωτικές ιδιότητες και καταπραΰνει τον ερεθισμό.
Αποφύγετε κάθε μορφή κόπωσης, άσκησης και έκθεσης σε πηγές θερμότητας (π.χ. σάουνα) που μπορεί να οδηγήσει σε εφίδρωση. Κρατήστε τους πόρους του δέρματός σας καθαρούς, ώστε να μην προκληθεί κάποια αντίδραση. Καταναλώστε άφθονο νερό για να βοηθήσετε το δέρμα σας να επουλωθεί και να αναζωογονηθεί ταχύτερα.

Ενυδάτωση προσώπου

Πρόκειται για μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης προσώπου με peeling, μασάζ με κρέμα και ορό υαλουρονικού οξέος !
Χρόνος 45’
Στάδια

• Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα ή τζελ (αναλόγως τον τύπο δέρματος) για αφαίρεση του μέικ-απ και απομάκρυνση των ρύπων της ατμόσφαιρας, και στη συνέχεια εφαρμογή ειδικής λοσιόν για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος.
• Απολέπιση peeling ανάλογα με τον τύπο του δέρματος για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων
• Μασάζ με κρέμα χαβιάρι
• Μάσκα ενυδατική με υαλουρονικό
• Εφαρμογή ενυδατικής κρέμας (αναλόγως τον τύπο δέρματος) ορός και αντηλιακή προστασία

Lash lift

Χρόνος 60’
Πρόκειται για την τριπλή νέα επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζουμε στις φυσικές βλεφαρίδες για να πετύχουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία διόγκωσης βλεφαρίδων Lash filler, ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων. Με την τεχνική Lash lift επιτυγχάνουμε εντελώς φυσικό γύρισμα των βλεφαρίδων από τη ρίζα τους και στην καμπυλότητα που επιθυμούμε.
Η διαδικασία του Lash Lift
• Καθαρίζουμε τα μάτια από τους ρύπους.
• Τοποθετούμε το ρολλάκι που έχουμε επιλέξει, ανάλογα με την καμπυλότητα που έχουμε επιλέξει και το κολλάμε στη βάση των βλεφαρίδων.
• Βάζουμε την πρώτη λοσιόν με την οποία γίνεται το γύρισμα των βλεφαρίδων και το αφήνουμε από 8’ έως 13’.
• Σταθεροποιούμε το αποτέλεσμα.
• Βάφουμε τις φυσικές βλεφαρίδες στην επιθυμητή απόχρωση με ειδική βαφή βλεφαρίδων.
• Εφαρμόζουμε τη θεραπεία Lash filler για πάχυνση των φυσικών βλεφαρίδων.

Τι να προσέξω την ημέρα που θα έρθω για το Lash lift;
Καλό είναι την προηγούμενη μέρα του ραντεβού σου να μην έχεις χρησιμοποιήσει αδιάβροχη μάσκαρα και αν είναι δυνατόν και καθόλου μάσκαρα, για να είναι οι φυσικές βλεφαρίδες καθαρές και να έχουν την φυσική τους υγρασία.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του Lash lift;
Το αποτέλεσμα του Lash lift διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδες, ακολουθώντας τον κύκλο ζωής των φυσικών βλεφαρίδων. Κατά τις πρώτες 4 εβδομάδες μετά την εφαρμογή έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα το οποίο σταδιακά φθίνει. Η επανεφαρμογή μπορεί να γίνει μετά από 2 μήνες ή και πιο πριν αν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα ο κύκλος ανανέωσης των φυσικών βλεφαρίδων. Δηλαδή, αν θέλεις να είναι πάντα ψηλά οι βλεφαρίδες σου δεν απαγορεύεται να ξανακάνεις Lash lift και πριν από τους 2 μήνες.

Θα μπορώ να χρησιμοποιώ μάσκαρα μετά το Lash lift;
Η χρήση της mascara φυσικά και μπορεί να γίνει από την επόμενη κιόλας μέρα, αλλά δεν είναι απαραίτητη γιατί η διαδικασία του lift up περιλαμβάνει και την ημιμόνιμη βαφή των φυσικών βλεφαρίδων. Αν όμως θες σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις να βάλεις μάσκαρα θα σου πρότεινα τη μάσκαρα Frida της Inlei που είναι ειδικά σχεδιασμένη για Lash lift.

Μετά το Lash lift θα μπορώ να βρέξω τις βλεφαρίδες μου;
Μόνο για τις πρώτες 24 ώρες μετά την εφαρμογή του Lash lift αποφεύγουμε το νερό και ιδιαίτερα τον ατμό. Μετά από αυτό το διάστημα καμία άλλη ιδιαίτερη περιποίηση δεν απαιτείται.

Eπικοινώνησε μαζί μας

Στείλε μας το μήνυμά σου και η εξειδικευμένη Κλινική Διατροφολόγος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου


    FOLLOW US

    dietitians_diary